VARAM MUZA I LEPO MI JE

Varam muža. Prosto i jednostavno. U početku sam se osećala užasno. Prve dve nedelje sam bila toliko uznemirena da nisam mogla da jedem. Ipak sam nastavila da se viđam sa njim.Seks sa neiskusnim 20-godišnjakom je u početku bio čudan, ali postao je mnogo bolji. U krevetu, Goran  je sve ono što moj suprug Ivan nije. Entuzijastičan je. Odgovara mi. Želi da proba nove stvari. Želi da priča o tome kako da sledeći put bude još bolje. I najbolje od svega, ne moram da ga molim za seks. Sada gotovo i da ne osećam grižu savesti. Suprug i ja smo imali  toliko ozbiljnih rasprava o seksu da ne mogu ni da ih nabrojim. Suze ne pale, dranje ne pali, kada se sklonim i pustim ga na miru ni to ne pali. Moljakanje za seks je nešto što više neću da radim. A kada imam nekoga ko to želi isto koliko i ja… izbor je jednostavan.

Znam da je ovo samo privremeno. Goran me uvek podseća da možemo da prekinemo kad god poželim. Još uvek nisam spremna, ali znam da će on biti ok kada to uradim.Nismo zaljubljeni. On mi nije dečko. Uopšte ne želim da imam vezu sa njim. Mi smo drugari za seks. To je dogovor. To je od početka bio dogovor. Jednostavno neverovatno dobar seks sa čovekom kom je stalo da i ja uživam. Pitali su me kako zamišljam da će se sve ovo završiti. Pravo da vam kažem, nemam pojma. Lepo nam je. Volim nove izazove.

Srbija: Ukucaj SKIDAJ i pošalji na 4411 Republika Srpska: Ukucaj SKIDAJ i pošalji na 0651280, Federacija: Ukucaj SKIDAJ i pošalji na 06202036 Crna Gora: Ukucaj SKIDAJ i pošalji na 14574

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *